Բաղադրությունը`
Կակաոի փոշի-1 ճաշի գդալ
Կարագ-50 գրամ
Ալյուր-100 գրամ
Շաքարավազ-100 գրամ
Մուգ շոկոլադ-60 գրամ
Լուծվող սուրճ-1 թեյի գդալ
Նուշի փոշի -60 գրամ
Փխրեցուցիչ-1.5 թեյի գդալ
Աղ-2 պտղունց
Ձու-5 հատ
Շոկոլադե կրեմի բաղադրությունը`
Լուծվող սուրճ-1 թեյի գդալ
Սերուցք-400 մլ
Շաքարավազ-2 ճաշի գդալ
Մուգ շոկոլադ-240 գրամ
Ձևովարման համար`
Մուգ շոկոլադ-60 գրամ

Պատրաստման եղանակը`
Շոկոլադը մանր կտրատել, ձուն, աղով և շաքարավազով հարել: Ապա ավելացնել կտրատած կարագը և կրկին հարել: Ավելացնել նուշը և շոկոլադը, լուծվող սուրճը և կակաոն, ապա ալյուրը և փխրեցուցիչը: Այնքան խառնել որպեսզի միտարր զանգված ստանալ:
