Բաղադրությունը`
Աղացած հավի միս-500 գրամ
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Պաքսիմատ-3 ճաշի գդալ
Քաղցր պղպեղ-0.5 հատ
Աղ, պղպեղ-ըստ ճաշակի
Սխտոր-1 պճեղ
Սոխ-1 հատ
Գազար-1 հատ
Սամիթ-1 փունջ
Ձու-1 հատ
Սպիտակ քնջութ-3 ճաշի գդալ
Սև քնջութ-3 ճաշի գդալ
.jpg)
Պատրաստման եղանակը`
Սոխը, սխտորը և պղպեղը մանր կտրատել: Գազարը քերիչով անցկացնել: Բոլորը ձիթապտղի ձեթով տապակել:
Աղացած մսին ավելացնել տապակած բանջարեղեն, ձու, պաքսիմատ, սամիթ, աղ և պղպեղ:
