Բաղադրությունը՝
Թթվասեր-400 գրամ
Շաքարավազ-50 գրամ
Կակաո-2 ճաշի գդալ
Եռացրած ջուր-150 գրամ
Դոնդող-30 գրամ
Վանիլին-2 գրամ
Պատրաստման եղանակը՝
Թթվասերը շաքարավազով հարել և ավելացնել վանիլին:

Դոնդողը եռացրած ջրում բացել: Ապա լցնել կաթսայի մեջ և եռացնել:
.jpg)
.jpg)
Թթվասերի զանգվածը բաժանել երկու մասի, մեկի մեջ լցնել կակաո: Դոնդողը նույնպես բաժանել երկու մասին: Մի մասը լցնել թթավասերի և կակոի զանգվածի մեջ, մյուսը միայն թթվասերի:
