Օրվա բաղադրատոմս. Աղանդեր դոնդող «Զեբրա»


10:16 , 18 հունվար, 2014

Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Աղանդեր դոնդող «Զեբրա»

Բաղադրությունը՝

Թթվասեր-400 գրամ

Շաքարավազ-50 գրամ

Կակաո-2 ճաշի գդալ

Եռացրած ջուր-150 գրամ

Դոնդող-30 գրամ

Վանիլին-2 գրամ

Պատրաստման եղանակը՝

Թթվասերը շաքարավազով հարել և ավելացնել վանիլին: 

Դոնդողը եռացրած ջրում բացել:  Ապա լցնել կաթսայի մեջ և եռացնել: 

Թթվասերի զանգվածը բաժանել երկու մասի, մեկի մեջ լցնել կակաո:  Դոնդողը նույնպես բաժանել երկու մասին: Մի մասը լցնել թթավասերի և կակոի զանգվածի մեջ, մյուսը միայն թթվասերի:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ