15:50 , 10 հունվար, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է.
Սառեցված բանջարեղենները, ինչքան էլ տարօրինակ թվա, ավելի շատ օգտակար են, քան թարմերը կամ պահածոյացվածները:
Բանջարեղեններն առողջ դիետայի կարևորն մասն են կազմում, պարունակում են քիչ քանակությամբ ճարպեր և կալորիաներ, ընդհանրապես խոլեստերին չեն պարունակում, սակայն հարուստ են վիտամիններով: Սակայն քչերը գիտեն, որ առավել օգտակար են սառեցված բանջարեղենները, քան թարմերը:
Թարմ բանջարեղեններն օգտակար են այն պարագայում, եթե գնում եք ձեր բնակավայրից ոչ հեռու տարածքի բանջարեղեն կամ հավաքում եք սեփական պարտեզից:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ