Սառեցված բանջարեղեններն ավելի օգտակար են


15:50 , 10 հունվար, 2014

Սառեցված բանջարեղեններն ավելի օգտակար ենLife.panorama.am-ը գրում է.

Սառեցված բանջարեղենները, ինչքան էլ տարօրինակ թվա, ավելի շատ օգտակար են, քան թարմերը կամ պահածոյացվածները: 

Բանջարեղեններն առողջ դիետայի կարևորն մասն են կազմում, պարունակում են քիչ քանակությամբ ճարպեր և կալորիաներ, ընդհանրապես խոլեստերին չեն պարունակում, սակայն հարուստ են վիտամիններով: Սակայն քչերը գիտեն, որ առավել օգտակար են սառեցված բանջարեղենները, քան թարմերը: 
Թարմ բանջարեղեններն օգտակար են այն  պարագայում, եթե գնում եք ձեր բնակավայրից ոչ հեռու տարածքի բանջարեղեն կամ հավաքում եք սեփական պարտեզից:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ