18:09 , 8 հունվար, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է.
Այնպիսի միկրոբաղադրիչներ, ինչպիսիք են երկաթը և մեղրը, ընդունված է ասել, որ օրգանիզմի համար անչափ օգտակար են, հետևաբար խորհուրդ է տրվում հնարավորինս շատ սննդակարգում շատ կիրառել կարմիր միս, լոբի և խնձոր: Սակայն ամերիկյան հետազոտողների վերջերս կատարած ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ այնուամենայնիվ ոչ բոլորի համար է օգտակար խնձորի և երկաթի մեծ չափաբաժնի ընդունումը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ