Բաղադրությունը`
Տավարի կամ խոզի միս- 600-700 գրամ
Ջուր- 2,5-3լիտր
Սոխ-2 հատ
Լավրովի տերևներ- 1-2 հատ
Խոզապուխտ- 200 գրամ
Ապխտած երշիկ - 200 գրամ
Թթու դրած վարունգներ - 2-4 հատ
Ձիթապտուղ- 100 գրամ
Տոմատի մածուկ կամ կետչուպ - 2 թեյի գդալ
Բուսական յուղ – 2 ճաշի գդալ
Կարագ– 100 գրամ
Կիտրոն
Թթվասեր
Աղ,պղպեղ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը`
Միսը դնել կաթսայի մեջ, ջուր լցնել վրան: Եռալուց հետո մեկ հատ սոխ դնել և 2 ժամ եփել, ապա ընթացքում ավելացնել դափնու տերևներ և եփել:
