02:48 , 8 հունվար, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է.
Պորտուգալական Մինյու համասարանի գիտնականները ստեղծել են յուրահատուկ ալկոհոլային խմիչք: Նրա առանձնահատկությունը կայանում է նրանում, որ այն արտադրվում է սուրճի նստվածքից, այսինքն՝ աղացած սուրճը եփելուց հետո բաժակի տակի առաջացած մնացորդից:
Շուկայում այն ներկայացվում է որպես «ալկոհոլային սուրճ», սակայն իրականում այն հանդիսանում է «վերամշակված նստվածք՝ թափանցիկ բրենդիի տեսքով և 40% էթանոլի պարունակությամբ»:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ