Անհրաժեշտ է`
600 գր ֆարշ
200 գր կաղամբ
2 միջին սոխ
1 գազար
1 թեյի գդալ աղ
1 բաժակ եփած բրինձ
սև պղպեղ
4 լավաշ
կետչուպ
պանիր, կանաչեղեն ըստ ցանկության
բուսական յուղ
Պատրաստման եղանակը`
1. Մանր կտրատել և տապակել սոխը, գազարը, կաղամբը: Առանձին տապակել ֆարշը:
2. Խառնել բրինձը ֆարշի և բանջարեղենի հետ, աղ, պղպեղ անել:
3. Լավաշի վրա լցնել միջուկը, փաթաթել ռուլետի պես:
4. Ռուլետները դնել տապակի վրա, վերևից քսել կետչուպ, ցանել քերած պանիր:
5. Տապակել ջեռոցում 180 աստիճանի տակ:
Բարի ախորժակ: