Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Պանչո»


10:50 , 10 դեկտեմբեր, 2013

Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Պանչո»

Բաղադրությունը`

Ձու-5 հատ

Շաքարավազ-1/2  բաժակ

Կակո-4 ճաշի գդալ

Փխրեցուցիչ-1 թեյի գդալ

Կիտրոնի հյութ-1 թեյի գդալ

Ալյուր-1/2 բաժակ

Կրեմի համար`

Թթվասեր-800 գրամ

Շաքարավազ-1 բաժակ

Պահածոյացված արքայախնձոր-1 տուփ

Ընկույզ-1 բաժակ

Մուգ շոկոլադ-75գրամ

Պատրաստման եղանակը`

Ձվի սպիտակուցը դեղնուցից առանձնացնել: Սպիտակուցը հարել և մի պտղունց աղ լցնել: Դեղնուցը շաքարավազով հարել, սպիտակուցն ավելացնել դեղնուցի վրա, այնուհետև ալյուրը, փխրեցուցիչ և կիտրոնի հյութ:

Խմորը բաժանել երկու մասին, մի մասի վրա կակաո լցնել:  Դնել 180C  ջեռոցի մեջ` 20-25 րոպե:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ