Ամանորյա թխվածք. Ձմեռ պապ


23:17 , 3 դեկտեմբեր, 2013

Մենք՝ հայերս ջանք  չենք խնայում որեպեսզի ամանորյա սեղանը լինի լիառատ, սակայն ամանորի կարևոր հատկանիշներից մեկն այն է, որ ամեն ինչ լինի օրիգինալ, հենց այդ նպատակով էլ Ձեզ ենք ներկայացնում «Ձմեռ Պապ» տորթը:

Տորթը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝ 

4 բաժակ ալյուր

2 բաժակ շաքարավազ

2 Ճաշի գդալ խմորիչ

1 թեյի գդալ աղ

1 բաժակ կաթ

1 բաժակ ջուր

25 գրամ կարագ 

2 ձու

2 ձվի ձեղնուց

1/2 բաժակ չամիչ

Այս ամենը խառնում ենք իրար, ապա թողնում ենք միչև հասունանա՝ 1 ժամ:

Մինչ ջեռոցում տեղադրելը քսում ենք 2 ձվի դեղնուցը: