Պատրաստում ենք Raffaello տնային պայմաններում


18:00 , 2 դեկտեմբեր, 2013

Քայլ 1.

Խառնել խտացրած կաթը կոկոսի հատիկների հետ մինչև միասեռ զանգված ստացվի և դնել սառնարան 15 րոպեով:

Քայլ 2.

Նշի վրա լցնել եռացրած ջուր, թողնել 5 րոպե: Մաքրել կեղևը:

Քայլ 3.

Սառած խտացրած կաթից գդալով գնդեր պատրաստել, թրջել (որպեսզի կոկոսի փաթիլները լավ կպնեն) և թաթախել փաթիլների մեջ:

Ամեն գնդի մեջ դնել մաքրված նուշը:

Քայլ 4.

Պատրաստի գնդերը դնել սառնարան և կես ժամից հանել:

рафаэлло