Օրվա բաղադրատոմսը. Պիցցա Պեպերոնի


12:31 , 19 նոյեմբեր, 2013

Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմսը. Պիցցա Պեպերոնի

Բաղադրություն

Երշիկ պեպերոնի-250 գրամ

Տոմատի սոուս-200 գրամ

Սոխ -1 գրամ

Մոցարելլա պանիր-300գրամ

 

Խմոր

Ջուր-250մլ

Ձեթ -40մլ

Շաքարավազ-20 գրամ

Չոր խմորիչ-8 գրամ

Ալյուր-750 գրամ

Աղ-10 գրամ

 

Պատրաստման եղանակ

Ջրի մեջ լցնել շաքարավազ և ձեթ, այնուհետև ալյուրի հետ խառնած չոր խմորիչ:

Խմորը գնդերի բաժանել: Այն ծածկել ուտելիքի համար նախատեսված տոպրակով և  թողնել 30-40 րոպե:

Երշիկը բարակ շերտերով կտրատել:



Մոցարելլա պանիրը և սոխը օղակաձև կտրատել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ