Սպիտակ ու շագանակագույն հավկիթների մասին բազմիցս խոսվել է: Շարունակ մարդկանց տանջում է այդ հարցը, թե վերջապես ո՞ր հավկիթն է ավելի օգտակար, և ի՞նչ տարբերություն կա նրանց միջև: Մի՞թե Անգլիայի թագուհին նախապատվությունը շագանակագույն հավկիթներին տալիս առաջնորդվում է զուտ քմահաճույքով…

Կարծիք կա, որ սպիտակ ձուն նախատեսված է միայն խմորեղենի համար. իրո՞ք դա այդպես է:

Իսկ շագանակագույն հավկիթի մի փոքր բարձր գինը սպիտակ հավկիթից վերջնականապես համոզում է մարդկանց, որ առաջինն ավելի օգտակար է:

Սակայն շագանակագույն հավկիթներ ածում են մուգ հավերը, որոնք ավելի շատ են ուտում, և նրանց պահելն առավել թանկ է նստում ֆերմերների վրա:

Այսօր ձեզ համար կբացահայտենք այս հետաքրքրական հարցի պատասխանը, և հավկիթներ գնելիս այլևս չեք կասկածի, թե որն է ավելի օգտակար:

Մանրամասներին ծանոթացեք տեսանյութի միջոցով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել