Բաղադրամասեր՝

Ձու - 4 հատ,

Շաքարավազ - 150 գ,

Ալյուր - 200 գ,

Կարագ - 60 գ,

Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ,

Փխրեցուցիչ - 10 գ,

Բալ - 300 գ,

Եգիպտացորենի օսլա - 1 ճաշի գդալ,

Անհրաժեշտ է նաև ՝ 

Շաքարավազ - 50 գ,

Ալյուր - 50 գ,

Կարագ - 40 գ,

Վանիլին - 1 տուփ  

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել