Ինչպես պատրաստել հավի դոշով եփովի երշիկ
Հավի միսը կտրտել, ավելացնել մանրացրած սխտորը, աղալ կամ հարիչով մանրացնել, ավելացնել սերուցքը, շարունակել հարել, ապա մեկիկ-մեկիկ ավելացնել սպիտակուցները, համեմել աղ, պղպեղներով, խմելի սունելիով, լցնել բազուկի հյութը, մեկ անգամ էլ հարել: Զանգվածը 2 մասի բաժանել, դրանք փաթաթել մի քանի շերտ սննդային թաղանթով, ծայրերը լավ կապել: Կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, փաթեթները դնել մեջը, հասցնել եռման աստիճանի, կրակն իջեցնել, մարմանդ կրակով եփել 30 րոպե: Փաթեթները հանել կաթսայից, թողնել երշիկը սառչի, թաղանթը հեռացնել, շերտատել:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք հավի դոշով եփովի երշիկ
սև պղպեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել