Բաղադրիչներ

  1. Կաղամբ – 500 գ
  2. Ձու – 4 հատ
  3. Սխտոր – մի քանի ատամիկ
  4. Մաղադանոս, կանաչ սոխ – 1 փունջ
  5. Պանիր – 200 գ
  6. Մայոնեզ
  7. Աղ, սև աղացած պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պանիրն անցկացնել քերիչով:
  2. Կաղամբը բարակ կտրատել:
  3. Խաշած ձվերն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  4. Կանաչիները մանր կտրատել:
  5. Բոլոր բաղադրիչների վրա մայոնեզ լցնել, համեմել աղով և պղպեղով, խառնել և մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել