Ես ձուն միայն այսպես եմ եռացնում: Երբեք չեն ճաքում և կեղևից մաքրվում են շատ հեշտությամբ, եթե ավելացնեք սա:

Ինչպե՞ս եփել ձվերը, որպեսզի չփչանան, և ամենակարևորը՝ դրանք շատ արագ և հեշտությամբ մաքրվում են: Վստահ եմ, որ յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի այս հարցը տալիս է, երբ խոսքը վերաբերում է ձու պատրաստելուն, հետևաբար, այսօր ես կկիսվեմ ձեզ հետ իմ գաղտնիքով: Եվ ինչպես տեսնում եք այս գաղտնիքի վերաբերյալ ձեր մեկնաբանություններից, ձեզանից ոչ մեկը չգիտի, այնպես որ, խորհուրդ եմ տալիս փորձել:

Նաև ձեզ սպասվում է բոնուսային տեսանյութ՝ պարզապես աներևակայելի համեղ ֆրանսիական աղցան՝ ձվով: Դա հաստատ արժե եփել:

Մանրամասները դիտեք հետևյալ տեսանյութում․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել