Բաղադրիչներ

  1. Ալյուր – 260 գ
  2. Կարագ – 180 գ
  3. Շաքարավազ – 150 գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Փափուկ կարագը խառնել շաքարավազի հետ:
  2. Այնուհետև ավելացնել ալյուրը, փշուրանման զանգված ստանալ:
  3. Փափուկ խմոր հունցել:
  4. Խմորը պատել շաքարավազով, փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպե դնել սառնարանում:
  5. Այնուհետև խմորը 1 սմ հաստության մասերի կտրատել և դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:
  6. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 20 րոպե:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել