Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
  2. Պանիր – 200 գ
  3. Վարունգ – 3 հատ
  4. Կորեական գազար – 200 գ
  5. Սխտոր – 2 ատամիկ
  6. Կանաչի
  7. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավը եփել, սառեցնել և բարակ շերտատել:
  2. Շերտատել նաև վարունգը:
  3. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, ավելացնել ճզմած սխտորը և մայոնեզը, խառնել ու մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել