Այս հյութի բաղադրության մեջ են մտնում հակաբորբոքային բաղադրիչներ, այն հարուստ է մագնեզիումով, սիլիկոնով, վիտամին C-ով և բրոմելանով, որոնք ամրացնում են ջիլերը:

Բաղադրիչներ

2 բաժակ կտրատած արքայախնձոր,
1 բաժակ նարնջի հյութ,
1 բաժակ վարսակի փաթիլներ,
1 բաժակ ջուր,
Դարչինի 1 ձողիկ,
Մեղր,
1 բաժակ նուշ։

Վարսակը եփեք մի քանի րոպե, ապա հանեք կրակից և թողեք՝ սառչի: Արքայախնձորը, վարսակը, նարնջի հյութը, նուշը, դարչինն ու մեղրը խառնեք, որպեսզի համասեռ զանգված ստանաք: Ավելացրեք մի փոքր ջուր և սառույցի կտորներ:

Կանոնավոր խմեք այս հյութը և կլավացնեք ծնկների և հոդերի վիճակը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել