Բաղադրիչներ

1. Սմբուկ
2. Նեխուր – 2 հատ
3. Համեմ – ½ փունջ
4. Խմելի-սունելի – 1 թ/գ
5. Քացախ – 1 թ/գ
6. Ընկույզ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սմբուկները լվանալ և երկար շերտատել: Համեմել աղով և թողնել 25-30 րոպե, որպեսզի ավելորդ դառնությունը դուրս գա:

2. Մանր կտրատել կանաչիները:

3. Ընկույզը, սխտորը, աղը, խմելի-սունելին և քացախը բլենդերում հարել, մինչև ստացվի միասեռ խյուս:

4. Մածուկին ավելացնել կանաչիները:

5. Սմբուկները տապակել:

6. Մածուկը լցնել սմբուկի վրա, փաթաթել և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել