Խրթխրթան, կարմիր, անուշաբույր ձողիկները պատրաստվում են շատ արագ, առանց ավելորդ ջանքերի:
Բաղադրիչներ
- 1 հատ լավաշ,
- 2 ձու,
- 2 պճեղ սխտոր,
- 150 գ պանիր,
- Կանաչի՝ ըստ ճաշակի,
- Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի,
- Կարագ՝ տապակելու համար։
Պատրաստման եղանակը
- Պանիրը կտրատել ձողիկների տեսքով: Սխտորը, կանաչին մանրացնել և խառնել:
- Ձվերը հարել և համեմել աղով:
- Լավաշը կտրատել 8-10 սմ երկարությամբ և 10-12 սմ լայնությամբ ուղղանկյունների:
- Ուղղանկյան եզրին դնել պանիրի ձողիկը, վրան լցնել սխտորն ու կանաչին և գլանաձև խնամքով ոլորել: Ստացված ռուլետները թաթախել ձվի մեջ և տակապել կարագով երկու կողմից:
- Մատուցել թթվասերով կամ նախընտրած սոուսով:
Անուշ լինի։
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել