Բաղադրամասեր
Կաթնաշոռ` 200 գ (9%),
Ալյուր՝ 250 գ,
Դեղնուց՝ 2 հատ,
Կարագ՝ 100 գ,
Շաքարավազ՝ 100 գ,
Մեղր՝ 20 գ,
Վանիլային շաքար՝ 10 գ,
Փխրեցուցիչ՝ 1 թեյի գդալ,
Մեկ հատ կիտրոն
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://xohanooc.com/hy/post/11231?fbclid=IwAR39z3XXYr8Dj6gC5hZIHcZjiU_tcw2t2H9lWx4qnVNZ8ijmJ6ol3lB8--0
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել