Շատերն արդեն ձմռան համար պահպանել են սմբուկը։ Ոմանք դա արել են պահածոներ պատրաստելով, ոմանք՝ սառեցնելով։

Իսկ եթե մտածում եք, թե ինչպե՞ս պահպանել սմբուկը, առաջարկում ենք այն սառեցնել։ Իսկ ինչպե՞ս։

Ամենալավ տարբերակը սա է։ Սառեցրեք այսպես, և այն չի կորցնի իր համն ու վիտամինները։ Դիտեք տեսանյութը, որտեղ խոհարար Աննան մանրամասն բացատրում է սառեցման կարգը։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել