Պատրաստեք աջիկա առանց եփելու։ Վիտամիններով հարուստ ու համեղ։
Բաղադրիչներ
- Բուլղարական պղպեղ – 1.5 կգ
- Չիլի պղպեղ – 3 հատ
- Լոլիկ – 4 կգ
- Սխտոր – 200 գ
- Քացախ (9 տոկոս) – 200 մլ
- Աղ – 2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
Բուլղարական պղպեղը և լոլիկը լվանալ, հետո լավ չորացնել:
Պղպեղները մաքրել, սերմերը հանել:
Բոլոր բաղադրիչներն անցկացնել մսաղացով, ավելացնել քացախ և աղ:
Խառնել և թողնել 1 ժամ:
Պահել աջիկան սառը տեղում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել