Ինչպես գիտենք, բրոկոլին համարվում շատ օգտակար բանջարեղեն, սակայն այն պետք է ճիշտ պատրաստել, որպեսզի օգտակար լինի, և վիտամինները պահպանվեն, բայց միևնույն ժամանակ լինի արտակարգ համեղ։

Մենք ձեզ հենց այդ բաղադրատոմսն ենք առաջարկում։

Այսպես պատրաստելով՝ այն շատ օգտակար կլինի ոսկորներին և, իհարկե, կականցի օրգաններին։ 

Ջուր եռացրեք, աղ լցրեք մեջը, հենց եռա ջուրը, բրոկոլին իր ցողունի և արմատների հետ միասին լցրեք եռացրած ջրի մեջ և թողեք այնտեղ 7 րոպե մնա, որպեսզի փափկի։ 

Հենց փափկի, տապակեք ձվով և վայելեք այս համեղ ուտեստը։

Այսպես պատրաստելով՝ այն կպահպանի իր վիտամինները և նաև կունենա արտակարգ համ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել