Բաղադրիչներ՝
Աղցանի համար՝
• գալարաձև մակարոն՝ եփած 450 գ
• կարմիր գլուխ սոխ՝ կտրատած 1/4 բաժակ
• բրոկկոլի՝ կտրատած 1 բաժակ
• կանաչ զեյթուն՝ կտրատած կամ ամբողջական 1 բաժակ
• չեդդեր պանիր՝ խորանարդիկների կտրատած 1 բաժակ
• ծիծակ պղպեղ՝ կտրատած 1/2 բաժակ
• պեպերոնի երշիկ՝ խորանարդիկների կտրատած 1 բաժակ
• սալյամի երշիկ՝ կտրատած 1/2 բաժակ
• չերի լոլիկներ՝ կտրատած 1 բաժակ
• 1 կանաչ պղպեղ՝ կտրատած

Սոուսի համար՝ 
• կարմիր գինու քացախ 1/2 բաժակ
• շաքարավազ 1/3 բաժակ
• չորացրած մաղադանոս 1 ճ.գ.
• իտալական համեմունք 1 ճ.գ.
• սխտոր 2 պճեղ՝ ճզմած
• ձիթայուղ 1 բաժակ
• աղ 1 թ.գ.
• սև պղպեղ 1/2 թ.գ.

Փորձեք պատրաստել Մառանիկի համեմունքներով՝ սև պղպեղով, չորացրած մաղադանոսով, շաքարավազով։

Պատրաստման եղանակը՝
Առանձին ամանների մեջ խառնել աղցանի և սոուսի բաղադրիչները, միացնել, խառնել և մատուցել։

 

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել