Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
  2. Լոլիկ – 2 հատ
  3. Սոխ – 2 հատ
  4. Ձու – 1 հատ
  5. Անյուղ պանիր – 100 գ
  6. Բնական յոգուրտ – 1 ճ/գ
  7. Սև աղացած պղպեղ, աղ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավը մանր կտրատել:
  2. Ձուն հարել, ավելացնել հավի կտորներին, համեմել աղով և աղացած պղպեղով:
  3. Լոլիկը շերտատել:
  4. Սոխն օղակաձև կտրատել:
  5. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  6. Տապակը պատել ձիթայուղով: Առաջին շերտով շարել հավի կտորները:
  7. Երկրորդ շերտով շարել սոխը:
  8. Սոխի վրա դնել լոլիկները:
  9. Լոլիկների վրա յոգուրտ տարածել:
  10. Վերջին շերտը պանիրն է:
  11. Ջեռոցի մեջ եփել հավն այնքան ժամանակ, մինչև պանիրը ոսկեգունի:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել