Բաղադրամասեր

Սմբուկ - 1 կգ,
Գազար - 500 գ,
Քաղցր պղպեղ - 500 գ,
Չիլի պղպեղ - 1 հատ,
Սոխ - 250 գ,
Սխտոր - 6 պճեղ,
Լոլիկ - 700 գ,
Ռեհան - 10 գ,
Համեմ - 30 գ,
Մաղադանոս - 10 գ,
Ուցխո սունելի - 1/2 թեյի գդալ,
Զաֆրան - 1/2 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ - 1/2 թեյի գդալ,
Համեմիս սերմ - 1/2 թեյի գդալ,
Աղ (խոշոր)- 1 թեյի գդալ,
Աղ - 3 թեյի գդալ,
Ձիթայուղ - 80 մլ։

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել