Բաղադրամասեր
Սմբուկ - 1 կգ,
Գազար - 500 գ,
Քաղցր պղպեղ - 500 գ,
Չիլի պղպեղ - 1 հատ,
Սոխ - 250 գ,
Սխտոր - 6 պճեղ,
Լոլիկ - 700 գ,
Ռեհան - 10 գ,
Համեմ - 30 գ,
Մաղադանոս - 10 գ,
Ուցխո սունելի - 1/2 թեյի գդալ,
Զաֆրան - 1/2 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ - 1/2 թեյի գդալ,
Համեմիս սերմ - 1/2 թեյի գդալ,
Աղ (խոշոր)- 1 թեյի գդալ,
Աղ - 3 թեյի գդալ,
Ձիթայուղ - 80 մլ։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9957?fbclid=IwAR1zrP3s96we7EeJ8fZIiit9p7RybV5aNvscFgRz7oCItqA3Im0Ic7Nk3Sk
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել