Բաղադրամասեր

Խմորի համար՝ 
ալյուր՝ 150 գ,
ձու՝ 4 հատ (խոշոր),
շաքարավազ՝ 20 գ,
աղ՝ մի պտղունց,
ջուր՝ 250 մլ,
կարագ կամ մարգարին՝ 100 գ,
Կրեմի համար՝ 
թթվասեր՝ 600 գ,
շաքարավազ՝ 200 գ,
վանիլին՝ 10 գ
Ձևավորման համար՝ 
սև շոկոլադ և ազնվամորի

 

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել