Բաղադրիչներ

  1. Հավի կրծքամիս – 1 հատ
  2. Լոբի – 1 բանկա (ըստ ցանկութան)
  3. Ձու – 10 հատ
  4. Եգիպտացորեն – 1 բանկա
  5. Մայոնեզ
  6. Հոլանդական պանիր
  7. Սոխ
  8. Կանաչիներ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամիսը եփել և մանր կտրատել:
  2. Հավի շարել մատուցվող ափսեի մեջ, մանր կտրատված սոխ լցնել և մայոնեզ տարածել:
  3. Երկրորդ շերտով լցնել եգիպտացորենը և մայոնեզ տարածել:
  4. Չորրորդ շերտով լցնել քերած ձվերը, մայոնեզ տարածել, ավելացնել լոբին և քերած պանիրը, մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել