Համեղ և փափուկ եգիպտացորեն վայելելու համար պետք է այն ճիշտ եփել: Coocook.ru-ն ներկայացնում է խորհուրդներ, որոնք կօգնեն այդ հարցում:

  1. Եգիպտացորենը կիսել երկու մասի:
  2. Եգիպտացորենը դնել կաթսայի մեջ և ջուր ավելացնել:
  3. Երբ ջուրը սկսի եռալ, ավելացնել 1 բաժակ կաթ և 70-100 գ կարագ:
  4. Եգիպտացորենը պետք է եփվի ևս 8 րոպե և այն պատրաստ է:
  5. Պատրաստի եգիպտացորենի վրա աղ ցանել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել