Քրքումի փոշին օգտակար է ոչ միայն մաշկը սպիտակեցնելու համար, այլև  ատամների:  Healthyfoodhouse.com կայքը ներկայացրել է կարճ մի տեսանյութ, որը ներկայացնում է ամբողջ գործընթացը:

Բաղադրություն

  • 4ճ/գ քրքումի փոշի
  • 2ճ/գ կերակրի սոդա
  • 5ճ/գ կոկոսի յուղ

Պատրաստման եղանակը

Տարայի մեջ խառնեք քրքումի փոշին և կերակրի սոդան:  Ավելացրեք կոկոսի յուղը և մի լավ խառնեք՝ մինչև խյուսանման զանգված ստանալը: Այս տնական սպիտակեցնող մածուկը պիտանելիության ժամկետ չունի, բայց պետք չէ օգտագործել 20 օրից ավելի:

Ժպտացե՛ք:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել