Բաղադրիչներ

  1. Հալած պանիր – 2 հատ
  2. Կարտոֆիլ – 4 հատ
  3. Գազար – 1 հատ
  4. Սոխ
  5. Բուսայուղ
  6. Աղ, պղպեղ՝ ըստ ցանկության
  7. Կանաչեղեն՝ ըստ ցանկության
  8. Հավի կրծքամիս – 2 հատ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի կրծքամսից արգանակ եփել:
  2. Կարտոֆիլը խորանարդաձև կտրատել:
  3. Գազարն անցկացնել խոշոր քերիչով:
  4. Սոխը մանր կտրատել:
  5. Կանաչին մանր կտրատել:
  6. Հալած պանիրն անցկացնել քերիչով կամ խորանարդաձև կտրատել:
  7. Հավի արգանակին ավելացնել կարտոֆիլը և 15 րոպե եփել՝ եռալու պահից սկսած:
  8. Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները:
  9. Բուսայուղով տապակել սոխը և գազարը, ավելացնել ապուրին:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել