Բաղադրամասեր
ծիրան՝ 2 կգ,
շաքարավազ՝ 2 կգ,
լիմոնի աղ՝ 2 գ,
ջուր՝ 1/2 բաժակ (սուրճի)։
Պատրաստման եղանակը
Պատրաստում ենք սիրոպը։
Ծիրանը լվանալ, զգուշորեն հանել կորիզները, որպեսզի ծիրանները չպատռվեն, լցնել կրի մեջ, թողնել 3 ժամ լվանալ և եփել սիրոպի մեջ:
Սիրոպ. 2 կգ ծիրանի համար՝ 1 կգ շաքարավազ, 1/2 սուրճի բաժակ ջուր, 2 գ լիմոնի աղ:
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9696?fbclid=IwAR0c5wAqqRTYu8gJhVO0qnuaJa6WzZU0E6rFynl_ct4M0FrZgWp-PqXzPJA
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել