Բաղադրամասեր

ծիրան՝ 2 կգ,

շաքարավազ՝ 2 կգ,

լիմոնի աղ՝ 2 գ,

ջուր՝ 1/2 բաժակ (սուրճի)։

Պատրաստման եղանակը

Պատրաստում ենք սիրոպը։

Ծիրանը լվանալ, զգուշորեն հանել կորիզները, որպեսզի ծիրանները չպատռվեն, լցնել կրի մեջ, թողնել 3 ժամ լվանալ և եփել սիրոպի մեջ:

Սիրոպ. 2 կգ ծիրանի համար՝ 1 կգ շաքարավազ, 1/2 սուրճի բաժակ ջուր, 2 գ լիմոնի աղ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել