Բաղադրամասեր
4 բաժակ թթվասերին՝
4 բաժակ շաքարավազ,
1 կգ կարագ,
3 թ/գ սոդա,
10 հատ ձու,
4 տուփ խտացրած կաթ,
շոկոլադ և ալյուր։
Պատրաստման եղանակը
100 գ կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թ/գ սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր:
Բաժանել 7 գնդի:
Թխել առանձին-առանձին:
Կրեմը պատրաստելու համար հարկավոր է 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գ կարագը փափկեցնել, լավ հարել:
Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9502?fbclid=IwAR3ELJCV64EhsIh8lInSl9xjv-lV1tq9W2staIqAAD1hILEykjbzlqnD6pI
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել