Ձմռան համար գրեթե բոլորս էլ թուփ ենք փակում։
Արդեն իսկ ժամանակն է։
Գոյություն ունեն մի շարք տարբերակներ, սակայն ճիշտ և ապահով ձևը սա է։ Նախ՝ թփից՝ խաղողի տերևներից, հեռացրեք պոչերը և դասավորեք այն 15 հատով։
Փաթաթեք այն ծրարաձև և դրեք այն ստերիլ, չոր և մաքուր ապակե տարայի՝ բանկայի մեջ։
Այնուհետև հերմետիկ փակեք այն կապարիչով (այլ կերպ ասած՝ զակատ արեք)։
8-10 րոպե եռացրեք և վերջ։
Պահեք այն մութ վայրում և ձմռանը կարող եք հանգիստ օգտագործել։
Եվս մեկ տարբերակ էլ կա՝ սառեցնելը, սակայն սա ավելի լավ տարբերակ է։
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9267?fbclid=IwAR11vJ5h5xnGRLP_KzXhJuL6G8LvOqAaTtHHXs-NG7R4pZDWXbzj9FHgYCU
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել