Բաղադրամասեր
Ալյուր՝ 290-300 գ,
կաթ՝ 200 գ (մլ),
բուսական յուղ՝ 120 գ (մլ),
ձու՝ 2 հատ,
փխրեցուցիչ՝ 1,5 թ/գ,
վանիլին՝ 10 գ,
շաքարավազ՝ 180 գ,
ելակ
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9198?fbclid=IwAR1o_JqNxPjoqyXl14TBFTSA_Ab6T4Fx_-XBrz49d7avttPo-5S5eG9YfZY
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել