Հավի տնային ռուլետի բաղադրատոմս, որը երշիկի հրաշալի փոխարինիչ է:

 

Բաղադրիչները՝

  • Հավի ֆիլե՝ 1 կգ
  • Դոնդող՝ 30 գ
  • Սխտոր՝ 3 պճեղ
  • Աղ՝ ըստ ճաշակի
  • Պատիճավոր կարմիր պղպեղ՝ 2 պտղունց
  • Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
  • Մաղադանոս՝ 0,5 կապ
  • Սամիթ՝ 0,5 կապ

Պատրաստումը՝

1. Հավի ֆիլեն մանր կտրտեք: Հեռացրեք ճարպը և միսը լցրեք խորը ամանի մեջ:

2. Ֆիլեի վրա համեմունքներ լցրեք՝ կարմիր պղպեղ, սև պղպեղ և աղ: Ավելացրեք ճզմած սխտոր, դոնդող և կտրտած կանաչի: Ամենը խառնեք:

3. Միսը դրեք եփելու տոպրակի մեջ, ռուլետ պատրաստեք: Ծայրերը սեղմակով ֆիքսեք:

4. Ռուլետը դրեք մինչև 180 աստիճան տաքացված ձեռոցը 50 րոպեով: Հետո թողե՝ք սառի և դրեք սառնարանը հենց տոպրակով առնվազն 3 ժամով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել