Բաղադրամասեր
Սպիտակուց - 6 հատ,
Շաքարավազ - 160 գ,
Ալյուր - 80 գր,
Օսլա - 20 գր,
Վանիլին - 10 գ,
Աղ - կես թեյի գդալ,
Կիտրոնի հյութ - մի թեյի գդալ,
Թխել 55-60 րոպե, ջերմաստիճանը՝ 170 աստիճան։
Պատրաստման եղանակը
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/9092?fbclid=IwAR0p_rwZH2Rq4goICRpFhmYi46_D4q2kpbUUieIb2g3KcCFL12SKCSWfg5w
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել