Բաղադրիչներ

  1. Հավի ազդրեր – 800 գ
  2. Կեֆիր – 500 մլ
  3. Աղ – 1 թ/գ
  4. Չոր սխտոր – 0.5 թ/գ
  5. Պղպեղ – 0.5 թ/գ
  6. Դարչին – 0.5 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Հավի ազդրերը լավ լվանալ և դնել թասի մեջ:
  2. Կեֆիրին ավելացնել բոլոր համեմունքները:
  3. Ազդրերի վրա լցնել կեֆիրային մարինադը և թողնել նվազագույնը 30 րոպե, առավելագույնը՝ մի քանի օր:
  4. Պատրաստելուց առաջ ազդրերին աղ ցանել: Շարել պերգամենտով պատված տապակին:
  5. Պատրաստել 45 րոպե 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել