Բաղադրիչներ

  1. Բուլղարական պղպեղ – 2 հատ
  2. Աղացած միս – 300 գ
  3. Լոլիկ – 1 հատ
  4. Քերած պանիր
  5. Կանաչի

Պատրաստման եղանակը

  1. Բուլղարական պղպեղը բաժանել երկու մասի, սերմերը հանել:
  2. Պղպեղի կեսը լցոնել պատրաստի մսով:
  3. Վրան լոլիկ դնել և ավելացնել քերած պանիրը:
  4. Եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:
  5. Պատրաստի ուտեստի վրա կանաչի ցանել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել