Բաղադրիչներ

  1. Ընկույզ (դարձրած փոշի) – 0.5 բաժակ
  2. Թթվասեր – 0.5 բաժակ
  3. Սամիթ – 1 փունջ
  4. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
  5. Աղ, սև պղպեղ
  6. Եռացրած ջուր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

  1. Կանաչին մանր կտրատել:
  2. Խառնել մանրացրած ընկույզը, բուսայուղը, եռացրած ջուրը, թթվասերը և սև աղացած պղպեղը:
  3. Խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված և աղ ցանել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել