Բաղադրամասեր

կաղամբ - 0.5 հատ,
1-2 հատ վարունգ,
ծովախեցգետնի ձողիկներ - 200 գ,
եգիպտացորեն - 1 բանկա,
կանաչ սոխ,
սխտոր - 1 ատամ,
շաքարավազ - 2 թեյի գդալ,
աղ - 1 թեյի գդալ,
բուսական յուղ - 60 մլ,
քացախ - 2 ճաշի գդալ,
ֆրանսիական մանանեխ - 1 թեյի գդալ։

Պատրաստման եղանակը․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել