Բաղադրիչներ

  1. Ձու – 4 հատ
  2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
  3. Սոդա – 1 թ/գ
  4. Մեղր կամ մուրաբայի հյութ – 1/2 բաժակ
  5. Ալյուր – 2.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

  1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ, ավելացնել մեղրը, սոդան և ալյուրը:
  2. Լավ խառնել և խմորը 4 մասի բաժանել:
  3. Խմորը լցնել տարաների մեջ և թխել 180-200 աստիճան ջեռոցում:
  4. Պատրաստի խմորների վրա կրեմ քսել:
  5. Կրեմը պատրաստելու համար հարել 1 բանկա խտացրած կաթը 250 գ սերուցքային կարագի հետ: Միասեռ զանգված ստանալուց հետո կրեմին ավելացնել 1 բաժակ մանր կտրատված ընկույզը:
  6. Տորթը կարող եք զարդարել քերած շոկոլադով:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել