Բաղադրամասեր

1 բաժակը հաշվարկում ենք 200 մլ

1 բաժակ ալյուր,
1 բաժակ սպիտակաձավար,
1 բաժակ շաքարավազ,
1 բաժակ կոկոսի փաթիլներ,
1 բաժակ կեֆիր (կամ յոգուրտ՝ առանց հավելումների),
1 բաժակ չզտած բուսական յուղ,
1 հատ ձու,
2 թ/գ վանիլ,
2 թ/գ փխրեցուցիչ,
ընկույզ (նուշ, գետնանուշ),
Օշարակի համար՝ 
1 բաժակ շաքարավազ,
1/2 բաժակ ջուր,
2 - 3 ճ/գ կիտրոնի հյութ։

Պատրաստման եղանակը․

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել