Բաղադրամասեր
1 բաժակը հաշվարկում ենք 200 մլ
1 բաժակ ալյուր,
1 բաժակ սպիտակաձավար,
1 բաժակ շաքարավազ,
1 բաժակ կոկոսի փաթիլներ,
1 բաժակ կեֆիր (կամ յոգուրտ՝ առանց հավելումների),
1 բաժակ չզտած բուսական յուղ,
1 հատ ձու,
2 թ/գ վանիլ,
2 թ/գ փխրեցուցիչ,
ընկույզ (նուշ, գետնանուշ),
Օշարակի համար՝
1 բաժակ շաքարավազ,
1/2 բաժակ ջուր,
2 - 3 ճ/գ կիտրոնի հյութ։
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/8417?fbclid=IwAR05zwkvpi1UD-_raTnJbEx55v2DfY5Cn8EFSXZfFO9MYRqsVVOCIkYGalw
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել