Բաղադրամասեր
Սպիտակ կաղամբ - 400 գ,
կանաչ ոլոռ - 1 բանկա,
գազար - 200 գ,
թթու վարունգ - 200 գ,
սխտոր - 2 ատամ,
սամիթ - 1 փունջ,
Խնձորի քացախ (գինի) - 1 ճաշի գդալ,
ձիթապտղի յուղ - 2 ճաշի գդալ,
աղ - ըստ ճաշակի,
աղացած սև պղպեղ - ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակը.
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/8405?fbclid=IwAR2o7gLHQxPA-CyVEgC4CdOZG55hap8oAeBx0n8CTyNQ405-X6OmVLtEYYg
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել