Բաղադրամասեր՝
2 հատ ձու,
150 գ մածուն,
50 գ ձեթ,
մի պտղունց աղ,
60 գ շաքարավազ,
10 գ փխրեցուցիչ,
1 թ/գ վանիլ,
1 թ/գ նարինջի կեղև,
280 գ ալյուր,
ձեթ,
շաքարավազի փոշի։
Պատրաստման եղանակը․
Նյութի աղբյուր՝ https://blog.utest.am/hy/post/8284?fbclid=IwAR2aJOs_sJwrRj8qdZ5HxsEU755OmBPkwlbacf1ZUgBYelrChyDFG0pUG6U
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել