Բաղադրիչներ

1. Սոխ – 3 հատ
2. Շաքարավազ – 1 բաժակ
3. Մեղր – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Վերցնել 3 հատ միջին սոխ:

2. Անցկացնել մսաղացով:

3. Աղացած սոխին ավելացնել 1 բաժակ շաքարավազ և թողնել 30 րոպե:

4. Հետո մուրաբան մոտ 10 րոպե դնել ցածր կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով:

5. Այնուհետև ավելացնել 1 ճ/գ մեղր, նորից լավ խառնել:

6. Պատրաստի մուրաբան պահել սառնարանում:

7. Օգտագործել հազի ժամանակ, օրական 4-5 անգամ՝ մեկական ճ/գ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել