Բաղադրիչներ

  1. Հաց – 2 հատ
  2. Մոցարելա – 50 գ
  3. Լոլիկ – 1 հատ
  4. Ռեհան – մի քանի տերև

Պատրաստման եղանակը

  1. Հացի վրա շերտերով տեղադրել պանիրը, այնուհետև՝ լոլիկը և ռեհանը, վրան նորից դնել պանրի շերտ և ծածկել հացի երկրորդ կտորով:
  2. Չոր տապակի մեջ երկու կողմերից տաքացնել սենդվիչը և մատուցել:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել